luni, 16 iulie 2007

Skechers, Sex si multa Xtina

Skechers isi promoveaza colectia de toamna folosind unul dintre cele mai eficiente metode - sexul. Daca acesta este condimentat cu putina Christina in dublu rol si putina atitudine soft lesbian, succesul este garantat. Skechers nu este la prima incercare de genul acesta si se pare ca a mers de fiecare data. Am sa atasez mai jos cateva imagini si chiar un spot mai vechi de la Skechers.








Online Videos by Veoh.com

4 comentarii:

Anonim spunea...

Misto pozitionarea pentru pantofi sport. Trecand peste endorsement-ul Christinei Aquilera si izul sexual al ad-urilor, mi se pare ca starul in rol dublu are rolul de a reaminti de videoclipul de multe milioane de dolari Candyman in care Aquilera apare in rol triplu. La fel, aerul retro al ad-urilor e similar cu videoclipul. Clar brandul va avea de profitat de pe urma star endorsementului, cel putin in cazul asta. Singura rezerva pe care o am e legata de Aguilera in sine pe care n-o vad purtand pantofi sport. Mai degraba Britney Spears... Sau Maria Sharapova...

Ad. spunea...

Skechers se pozitioneaza ca lider mondial pe zona pantofilor casual pentru tineri. Britney a fost si ea imaginea lor dar pentru produse adresate unui public mult mai tanar 6-10 ani. Christina promoveaza un segment de produse care se adreseaza unui consumator ceva mai tanar - pana in 19+ ani. In acest moment cu Skechers a semnat castigatoarea American Idol, Carrie Underwood. Este se pare o reteta testata ca sigura, vedete muzicale, frumoase si cu un rating extrem de mare. American Idol a avut peste 500 de milioane de voturi/sezon, cu peste 30 de milioane de telespectatori/emisiune.

Ad. spunea...

Pentru a intelege si mai bine strategia de alegere a promotorului Skechers am sa dau un citat din declaratia presedintelui Skechers la anuntarea oficiala a celei mai noi vedete.
Michael Greenberg said, "Ashlee is a leading force in the music industry. She's young, beautiful, talented, and … is also the perfect union between fashion and music, using her influence to empower young women to be themselves. We were drawn to her energy, style and grace." (Ashlee Simpson).
In concluzie secretul este simplu...costa dar merita.

Anonim spunea...

Probabil la nivelul asta endorserul e ales in functie de compatibilitatea cu personalitatea brandului. Ar fi o chestie sa se faca distinctia asta si in Romania. Poate nu i-am mai vedea pe Hagi si Lucescu Jr. endorsand varii branduri cu care au sau nu o legatura credibila. Ce trebuie sa inteleaga advertiserul e ca personalitatea starului se transfera asupra brandului. De ex. Mihaela Radulescu nu e perceputa de publicul larg ca doamna gospodina care gateste perfect dar face endorsing la ulei de floarea soarelui si in acelasi timp apare in pictoriale sexy in reviste. Ca antiteza, mi se pare perfecta asocierea Citroen C5 - Sean Connery.